Dyskusja: STARCIE GIGANTÓW
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2013, 22:14   #16
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
@czary2mary - doceniam to co robisz, ale czy nie lepiej przedstawić wynik "palenia" jako skan ODC i do tego Q-check z PTP XL.
IMO ilość skanów jaką serwujesz, jest "ciężka" do analizy.
Generalnie pomysł mi się podoba.

Z ODC na BenQ-kach jest cały czas problem nie znalazłem jeszcze lekarstwa na ten problem a testy w tym temacie bez BenQ-ów jednak by zubożyły testy bardzo.

-magical-snap-2013.11.27-20.57-001.png

Zdaję sobie sprawę że testy na 8 napędach w takiej formie przedstawienia są trudniejsze do porównania ale również dużo bardziej przekrojowe-widać że nawet Plexy potrafią tą samą płytę ocenić inaczej ,BenQ-ki również w zależności od testu troszkę się rozjeżdżają w wynikach-najładniejsze i najrówniejsze w testach wyniki wychodzą o dziwo na Lite-on.
Widać że napędy nie kiedy nie tylko nie lubią niektórych płyt nagrywać ale również odczytywać dla tego warto jednak przelecieć testy na kilku maszynach.Dzięki właśnie takim testom wiem żę np BenQ nie lubią ani nagrywać ani czytać płyt Taiyo Yuden DVD-R gdzie dużo gorsze napędy sobie
z nimi radzą sto razy lepiej.

Pomysł jest autorstwa @joujoujou

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online