Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2013, 21:42   #622
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
Bo przeciez nikt nie pamieta. Mamy chyba narod z alzheimerem wrodzonym.
Pamiętasz, co robiłeś 29 października 2013 r. o 17:32? Ja nie pamiętam, czy w ogóle siadałem za kółko. A że autem mogą jechać co najmniej 3 osoby (tyle w miarę regularnie używa auta, którym jeżdżę - od święta ktoś inny, np. jedna z tych trzech osób jedzie na imprezkę i przywozi go ktoś inny, czasami znajomy, czasami kierowca zamówiony przez taxi) Oczywiście bywają szczególne daty, gdzie wiem, czy prowadziłem, czy nie. Jakby ktoś mnie zapyta, czy wczoraj o 13:30 jechałem, albo przedwczoraj - to będę pamiętał. Tydzień temu - już będę miał problemy z przypomnieniem. A miesiąc temu? No, chyba że akurat jechałem na imprezę sylwestrową czy na pogrzeb prawnuczki, to pewnie zapamiętam.
Pewnie będę czasami wiedział, że wtedy to siedziałem na egzaminie, byłem na delegacji w NY (samolotem, nie autem) i nie wiem kto prowadził - ale na pewno nie ja.
Chyba faktycznie mam tego Niemca, co mi wszystkie zabawki chowa.

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 29.11.2013 o godz. 21:44
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post