Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2013, 09:09   #93
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Grendel007 Podgląd Wiadomości
Dzięki za cenne wskazówki odnośnie zakupu BD-R.

Już miałem "w ciemno" brać Verbatimy BD-R 25 GB.
Już teraz wiem, że mam unikać płyt LTH.

Czy wszystkie Verbatimy BD-R 25 G są LTH?

Znalazłem płyty na których nie ma takiej informacji, czy są do przyjęcia?

http://allegro.pl/verbatim-bd-r-x4-b...736698676.html

Czy Verbatimy BR DL również są tylko w technologii LTH?

Będę wdzięczny za odpowiedzi.

Pozdrawiam
W większość oferowanych Verbatim BD-R 25GB to właśnie LTH -co do aukcji
którą wyróżniłeś foto płyt jest z netu -i przedstawia opakowanie płyt HTL ale ja bym przed kupnem zapytał się czy na pewno foto przedstawia oferowane płyty - u tego sprzedawcy jak pamiętam są często inne zdjęcia niż oferowane potem płyty czy opakowania .
Ostatnio standardowe płyty Verbatima HTL jakie widziałem to 5-pack slim i takie tylko w hurcie są dostępne.

Nie ma żadnych płyt BR DL w wersji LTH -technologia wykonania na szczęście na to nie pozwala

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline