Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2013, 00:31   #5
Coyotek
Data rejestracji: 07.12.2013
Coyotek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@szczuru
2. Skoro tak ma, to trudno, będę potrzebował zaopatrzyć się w oryginalną memorkę czy cuś.
3. O kombinacji nie słyszałem , dla mnie było jasne, że konsola powinna odpalać płyty za pierwszym razem, aczkolwiek skorzystam z porady o resecie. Co do Modbo - nie wiem jak wyłączyć autoboota, nie potrafię się dostać do takich opcji, bądź nie jest to akurat ten typ modchipa.
4. Baterię zmienię jak tylko znajdę czas, akurat to nie jest taka krzywdząca wada. Co do uruchamiania przez Diagnostic - nie pomaga. Popytałem na innym forum i tam mi doradzają kalibrację lasera poprzez ustawienie wysokości za pomocą koła zębatego. Ponieważ nic nie mogę stracić, a nie widzi mi się "odtwarzacz DVD i CD z funkcją konsoli", zajmę się tym ... dzisiaj ; D

Tak poza tematem: składam prezent dla siostrzeńca właśnie w postaci PSXa i pytanie: ma ktoś na zbyciu niepotrzebne, ale dobre i sprawne części ( 2 pady, 1 memorkę, kable AV i Chinch - bo konsolę przecież mam ), które byłby skłonny oddać, lub sprzedać za symboliczne "grosze" ?
Coyotek jest offline   Odpowiedz cytując ten post