Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2013, 22:19   #1
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jaki Odtwarzacz Blu-Ray Grudzień 2013

Witam

zastanawiam się nad kupnem na gwiazdkę prezentu samemu sobie :-) pierwszego odtwarzacza Blu-Ray

posiadam Amplituner Pioneer VSX-1016V i DVD Pioneer DV600AV służą mi b.dobrze już kilka lat.

z racji rozpowszechnienia głównie koncertów 720p. i 1080p. w formacie cało dyskowym jak i rip. x264

moje pytanie jest co dziś warto kupić cena powiedzmy do 800zł.

moje wymagania
- ale tu chyba już standard aby poprawnie rozpoznawało polskie znaki z plików *.txt itp.
- odtwarzanie 48fps i 60fps z x264 *.mkv
- i np. że jeśli w pliku *.mkv są zawarte sceny to żeby odtwarzacz potrafił przeskakiwać do nich a nie odtwarzać jako jeden plik całość bo potem przewijanie jest dość czasochłonne

z racji że posiadam Pioneera jak wspominałem czy Pioneer BDP-160 K byl by dobrym wyborem ?

na co zwracać uwagę przy kupnie odtwarzacza Blu-Ray ?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online