Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2013, 04:05   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
Witam

zastanawiam się nad kupnem na gwiazdkę prezentu samemu sobie :-) pierwszego odtwarzacza Blu-Ray

posiadam Amplituner Pioneer VSX-1016V i DVD Pioneer DV600AV służą mi b.dobrze już kilka lat.

z racji rozpowszechnienia głównie koncertów 720p. i 1080p. w formacie cało dyskowym jak i rip. x264

moje pytanie jest co dziś warto kupić cena powiedzmy do 800zł.

moje wymagania
- ale tu chyba już standard aby poprawnie rozpoznawało polskie znaki z plików *.txt itp.
- odtwarzanie 48fps i 60fps z x264 *.mkv
- i np. że jeśli w pliku *.mkv są zawarte sceny to żeby odtwarzacz potrafił przeskakiwać do nich a nie odtwarzać jako jeden plik całość bo potem przewijanie jest dość czasochłonne

z racji że posiadam Pioneera jak wspominałem czy Pioneer BDP-160 K byl by dobrym wyborem ?

na co zwracać uwagę przy kupnie odtwarzacza Blu-Ray ?
Mam BDP-140 i gdyby nie kupiony na jakieś mega promocji(ok230zł )jak wchodził BDP 150 to przez okno by wyleciał z 10 pietra
A BDP 160 to identyczne bebechy + Cinavia + WI-FI
Sprzęt się często wiesza akurat wtedy kiedy jest potrzebnyPolskie znaki bez ąęó itp-a jak da radę ustawić to za każdym razem trzeba ręcznie to robić!!!!!!
Wszystkie tanie Pioniery są brandowane i pionek tylko chińskim modelom daje skrzynkę i znaczek i fw.
Obraz poprawny -znajdziesz w tej cenie lepsze ale muzykę gra zdecydowanie najlepiej na tej półce cenowej.
Wszystkie nowe modele maja Cinavię na pokładzie -ja bym starszy jakiś kupił z leżaków

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post