Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2013, 17:33   #1707
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Chodzi Ci o coś takiego:
http://allegro.pl/ogrzewacz-do-rak-i...803841720.html
?

Miałem kiedyś coś takiego jako gadżet z firmy, tyle że niebieskie
To wygląda na reakcję chemiczną.
Po użyciu trzeba ustrojstwo ugotować aby odwrócić proces.
Gdy ogrzewacz ma zmagazynowane ciepło, jego zawartość jest przezroczysta i płynna. W momencie aktywacji zestala się i robi matowe.

Tyle teorii, bo nigdy tego nie użyłem i komuś oddałem Ale w robocie odpaliliśmy jedno i grzało ładnie
w tych ogrzewaczach , jest sól i ocet co jeszcze nie wiem,
odwracanie procesu zachodzi tak jak napisałeś - przez gotowanie
problem polega na tym, że zgrzewy folii często nie wytrzymują 2 gotowań czy nawet jednodniowego użytkowania ,
niestety większość tych podgrzewaczy o ile nie wszystkie to tani chiński towar reklamowy wiec o jakość nie pytać

mam takie serduszka ,poduszki [niebieskie] i gwiazdki

EDIT: jak któryś z forumowych macgyver'ów chce sprawdzić dokładnie co jest w środku to mogę wysłać sztukę na testy

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 18.12.2013 o godz. 17:49
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post