Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2013, 00:11   #36
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Jak może być to wina DroidWalla jak tam się nic nie konfiguruje oprócz wyboru aplikacji czy ma mieć dostęp do internetu czy nie, dostęp do 3G czy nie? Po za tym zarówno na wyłączonym jak i nawet odinstalowanym problem występuje nadal.
Też tak myślałem dopóki się temu bliżej nie przyjrzałem. Musisz się upewnić, że wszystkie reguły, ustawienia wyłączyłeś i wyczyściłeś przed odinstalowaniem

Cytat:
Format IP Tables chyba się nie zmienił, więc dlaczego miałbym używać AFWall+ jak wystarcza mi DroidWall? Po za tym AFW+ wygląda jak programmer art.
Bo DroidWall nie jest już rozwijany? Ostatnia aktualizacja jest sprzed 2 lat. Oprócz zgodności z iptables aplikacja musi być zgodna z systemem nieprawdaż?

W trybie awaryjnym problem występuje?

Moim zdaniem to zmiana z twojej strony spowodowała taki stan rzeczy. Skoro zaraz po zainstalowaniu wszystko grało to coś musiałeś zrobić - wyłaczenie, odinstalowanie jakichś usług, aplikacji pochodnych które są wymagane.

Jak chcesz to podeślę Ci najnowszą wersję GooglePlay i sobie ją zainstalujesz - dokonasz aktualizacji obecnej.