Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2013, 11:06   #16342
CeKa
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.03.2013
CeKa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i właśnie na podstawie filmu z rejestratora nie wypada wydawać wyroków. Mogłeś mieć co najwyżej podejrzenia, miałeś, zgłosiłeś, kierowca został zatrzymany przez policje i do niej należy sprawdzenie/ukaranie kierowcy. Mam prawo przypuszczać że Policjanci wykonali swą pracę sumiennie.
Ktoś nie tak dawno pisał, że naoglądali się "Drogówki" i teraz wszędzie widzą złych policjantów. I nie tak dawno Demek broniłeś policjantów (co jest zrozumiałe) że wykonują swą pracę prawidłowo. Skąd ta nagła zmiana ? Skąd ten brak zaufania do organów ścigania ? Zarzut iż wzięli w łapę jest tak samo prawdopodobny, jak to że ktoś wyżej postawiony kazał im sprawę zamieść pod dywan, tylko po co zaraz te teorie spiskowe ? Rozmawiamy tutaj o jakiś pojedynczym typku ,który prowadził samochód w sposób podejrzany. Przepraszam ale mamy o wiele większe problemy w kraju, niż rozczulanie się nad 1 "niedoszłym" piratem drogowym.
Z jednej strony wyśmiewać się z ludzi którzy nie wierzą w ustalenia komisji Millera dotyczącej katastrofy Smoleńskiej, w której zginęło kilkadziesiąt osób wysoko postawionych w państwie, a z drugiej mnożenie teorii spiskowych na podstawie nagrania, które dotyczyło jednego "NIEDOSZŁEGO PIJANEGO PIRATA DROGOWEGO".

Sprawy wagi narodowej wyśmiewasz, a zajmujesz się kierowcą który nie jechał prosto.
Twoje święte prawo dociekać prawdy i życzę powodzenia,bo tylko prawda ma znaczenie. Tylko proszę nie wyśmiewać się z ludzi którzy robią to samo, tylko że w sprawach dużo wyższej wagi.

Proszę nie kontynuować insynuacji na temat mojej osoby, jak do tej pory były nie trafne (Nie popieram jazdy po pijaku, nie popieram piratów drogowych, nie jestem członkiem sekty Smoleńskiej, nie jestem faszystą). Idąc najprostszym tokiem rozumowania, nie rozwiążesz spraw skomplikowanych.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w ustalaniu prawdy.
CeKa jest offline   Odpowiedz cytując ten post