Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2013, 11:36   #11896
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
wczoraj profilkatyka (wygasla mi i musialem zrobic - nastepna za 2 lata)
dzisiaj RCKiK - czekam wlasnie na wolny separator i oddanie plytek
To u Ciebie jest taka cywilizacja, że po profilaktyce jeszcze czekają na wyniki? U mnie ostatnim razem po raz pierwszy lekarz zrobił mi porządne badanie. Wcześniej zawsze polegało to na sprawdzeniu ciśnienia i to w ten sposób, że ledwie dało się stwierdzić że w ogóle je mam (spuszczał powietrze tak, że w przedziale pomiędzy górnym a dolnym ciśnieniem następowało co najwyżej jedno uderzenie serca). Tym razem byłem zbadany jak należy, ale lekarza ściągnęli na zastępstwo z Lublina
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online