Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2013, 10:18   #303
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Wersja B na pewno ma bufor 1,5MB, a nie jak podałeś 2MB. Wersja Y(W?) to faktycznie AD7240, czyli chip NEC, pozostałe mają Mediateka.

EDIT:
Chyba coś pokręciłeś, wersja B i E mają inne chipsety B - Mediatek 1839, E - MediaTek 1882. Poszukam jeszcze info o wersjach C i D.

EDIT2:
Tylko wersja C i D jest na takim samym chipie, Mediatek 1809, również mają ten sam bufor, czyli 1,5MB.
Wersje Y i W też się różnią, Y - NEC, W - Renesas.

Moje stwierdzenie, że różnią się chipsetami jest prawdziwe

Lekko się zagalopowałem(nie dobudziłem z rana) do kompletu A ma MT1879LE
Wersja Y to tak jak napisałeś Sony AD 7240(NEC MC-10045) ,wersja W albo
Sony 7280 lub seria 73xx(RenesasR8J32091NP ) -stawiam na tą drugą opcję bo Lite-on wykupił pozostałości i części po Sony i stąd modele Liteon iHAS120 XU(buffor 2MB) i 120X(buffor 512KB) i iHAS122-04 na chipsetach Renesas

Cytat:
Napisany przez KC42 Podgląd Wiadomości
Już po kłopocie no chyba że mnie aresztują, bo ochrona coś się darła że podłoge uszkodziłem, sprzedawca nie chciał z powrotem pierd... w sklepie o podłoge i wyszedłem bo to tylko przy zakupie internetem można tak oddać w 10 dni, znalazłem starego BENQ DVD LS DW1655 i nagrywa dobrze.

Ja na pewno już nie kupię żadnego nowego modelu napędu DVDszkoda nerwów

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post