Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2013, 14:06   #554
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzięki, poczytam. Mam tą 'przewagę', że jak mieszkałem za granicą, to używałem przez dłuższy czas suszarki i wiem mniej więcej, czego się spodziewać (co pozwala mi odsiać od razu niektóre "opinie"). Ale to prawda, że coraz trudniej o wypowiedź negatywną - nagle wszystko stało się super, świetne, idealne i nic tylko iść i kupować. W sklepach jest trochę lepiej, ale od dawna mi się nie zdarzyło, żeby ślepo sprzedawcy uwierzyć (a i nawet miałem kolejny dowód na to, bo będąc w dwóch sklepach pytałem co lepsze suszarka i pralka osobno, czy pralko-suszarka i odpowiedzi były dokładnie przeciwne (argumenty też)) i raczej zmieniać tego nie planuję.

Gorzej, że jeśli internet też przestaje być sensownym źródłem wiedzy to pozostaje.. w zasadzie sam nie wiem co - promocje typu wypróbuj i oddaj?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post