Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2013, 16:08   #4
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Przyznam, że o tym nie pomyślałem. Ale to trochę kiepskie rozwiązanie, dlaczego sam nie mogę ocenić czy zadziała czy też nie? Co jeśli autor opiera się na opinii kogoś kto napisał złośliwie lub z jakiegoś powodu błędnie że ów program nie działa poprawnie na jego telefonie?
To autor decyduje na które urządzenia program trafia bo np. może wykorzystać specyficzne cechy danego HW. Gdyby ktoś z rozpędu zainstalował-kupił taką aplikację i by mu nie działała to zaraz by poleciała jedna gwiazdka i negatywny komentarz.
Dodatkowo sama aplikacja mogła by "namieszać" w systemie w przypadku kiedy by miała dostęp do roota. Kiedyś miałem taki przypadek. Zainstalowałem aplikację, która nie była ograniczona do numeru systemu, który był wspierany. Skończyło się to usunięciem aplikacji z poziomu recovery (AROMA File Manager).

Podsumowując funkcja jest jak najbardziej ok. Oczywiście mogli by zrobić tak jak na przeglądarce - dodać opis, że aplikacja nie jest wspierana.

Cytat:
Czym Ciebie zasmucam? Powoli odkrywam niuanse tego systemu i jak dotąd niemal wszystkie są frustrujące - dlatego tak narzekam.
Bo łapiesz się na proste rzeczy. Jeżeli chodzi o narzekania na system to większość jest niezasadna. Chciałbym też zobaczyć jak Ty i Sobrus równie mocno narzekacie na inne systemy

P.S. Jak to się stało, że działa Ci Google Play?