hmmm...
<lezki mi ciekna...>
jest feler... powazny
nie moge banowac bez zgody miska lub sobala - ktorzy z tego co wiem bardzo sobie banowania nie zycza - 'serwis ma sie rozwijac'
wiec mialem do dyspozycji tylko straszenie (i dzialania zaprzyjaznionego admina ktory za to po lapach oberwal wiec wiecej go w to nie mieszalem) co jak wszyscy wiedza nie wystarcza
nie moge mieszac w kontach, banowac - a bez stosowania drastycznych metod daleko nie zajedziemy - do niedawna bylo to forum tak daleko odbiegajace od realiow tego swiata ze traktowalem je jak raj..
ale...
nie zatrzyma sie chamstwa bez stosowania sily - jesli zostane bede bezlitosnie cial osoby ktore chyba jeszcze nie dorosly do uzywania klawiatury
dzieki za glosy poparcia - razem to pewnie z 20% wszsytkich postow

nie wiem co zrobie - czas to nie problem - i tak przed kompem siedze bo musze - a forum przy odrobinie wprawy zajmuje malo czasu - ale mam obawy ze pierwsze urodziny na forum beda moimi ostatnimi
ps. bgn - specjalnie dla ciebie zostane - zeby cie zabanaowac przy pierwszym wyskoku - tak dla pokazania ze ktos kto permanentnie stoi 'ponad' moze stracic ten zadarty nos

to jest dopiero mila perspektywa kolego anarchisto...