Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.12.2013, 21:26   #16361
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Mam nadzieje, że nie są to 4 radeony , są specjalne maszynki do tego, które są drogie i dość szybko się starzeją (przelicznik z BTC/kWh) tak więc szybko wychodzi na to, że prąd jest droższy niż zysk.

Ja to olewam, przespałem czas gdy BTC był łatwy, a teraz na tym poziomie to moim zdaniem strata pieniędzy

PS
Najlepiej napisać cracka do battlefielda, który prócz swojej sztandarowej funkcji będzie również kopał - trolle sami to sobie poinstalują.
Po pierwsze akurat teraz jest sytuacja po dużym spadku, tak więc jeśli jeszcze ma się opłacać kopać (to mniej) czy wchodzić w to to teraz.

Poza tym.. nie tylko BTC rynek kryptowalut żyje Pomijam już LTC, ale najświeższy przykład to Dogecoin, który mniej więcej trzema Radeonami można było przez kilka dni wykopywać po około milionie. Po tych kilku dniach poszedł on w górę tak, że milion był warty około 2 Bitocoinów - czyli ~4 tys. zł. Tyle dało się wykopywać w jeden dzień! (przez jakieś 4-5 dni - potem trudność znacząco poszła do góry).

Inny przykład to (nie pamiętam nazwy) inna moneta, której wartość poszła w górę (w ciągu kilku tygodni)... 500 krotnie (nie o 500% - o 50 000%) Inwestując w to chociażby stówkę...

Tak więc BTC i LTC to nie wszystko, a pomimo że generalnie nie przekonuje mnie sama idea tych (i innych) walut to nie da się ukryć, że można na tym dobrze zarobić (i stracić..).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post