Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2013, 09:33   #199
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
iHAS-524A można crossflashować na Plextora PX-880SA.
Stosowny firmware "leży" >>TU<<
Nie wiem jak dziś to wygląda ale kiedyś był problem z powrotem do Lite-ona- EepromUtility wywalał błąd w czasie powrotu przy CrossFlash-ConvertDrive.
Sam pamiętam znajomemu ratowałem Asusa 24B1LT crossflash-owanego albo na Plexa albo 624 bo padł w czasie crossa -rewizja A jakoś marnie się przerabiała dużo padniętych prób było .Ja swojego nie próbowałem -szkoda było

Cytat:
Napisany przez orygano Podgląd Wiadomości
Jaki polecacie napęd optyczny DVD do 150 PLN...?
Ja bym dołożył trochę ponad 100zł i kupił bym BluRay-LG lub Pioneer

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline