Dyskusja: CD-R Verbatim
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2013, 10:23   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez james5 Podgląd Wiadomości
Czy można wypalić na płycie CD-R Verbatim (700 MB 52x 80min) dane z prędkością 2x? Na IMGBURN
To błąd z logów. Rozumiem, że to nie wina programu, tylko płyty, tak? Czy jest jakaś płyta ( dobrej firmy ), która umożliwiłaby wypalenie 2x ?
Dziękuję i pozdrawiam.

@EDIT

Zapomniałem dodać, że mój napęd to LG GSA-H22L
Zapomnij że na tym LG to zrobisz- wszystkie współczesne napędy nagrywają szybciej minimum x8\x16 w zależności od modelu musisz się cofnąć do przeszłego wieku i znaleźć jakiś napęd który zapisuje z prędkością x2 i płyty które pozwolą na zapis z taką prędkością

np.
CD -Liteon 52327S pozwala na zapis x4 płyty Verbatim CD-R MBI India
CD-R Verbatim-magical-snap-2013.12.31-09.12-004.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post