Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.01.2014, 20:17   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wracałem autobusem do domu, a że całkiem trzeźwy nie byłem, to przejechałem przystanek, dla pewności jeszcze ze 2, wysiadłem, poszedłem do nocnego, żeby nie zaschnąć, Przychodzę, dwóch małolatów kopie trzeciego, nieprzytomnego. Więc im powiedziałem: Halo. halo! To oni czy mam jakiś problem. Głupie to było pytanie. Coś mnie podkusiło trapery założyć, a palców w rękach nie zegnę, mam nadzieję, że nie połamane.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post