Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2014, 16:40   #1007
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
@Jarson
Mnie też cholera bierze jak klika się w folder/plik raz a nie dwa razy. Dlaczego? Ponieważ konfliktuje to z zaznaczaniem plików. Możemy objeżdżać je polem, można też z klawiatury, ale ja akurat chcę klikać najpierw w plik i potem wybierać ewentualne z ctrl. I to jest dla mnie sto razy wygodniejsze niż pozostałe dwa sposoby. I nie, nie chcę najpierw wciskać ctrl a dopiero potem wybierać.
Zaraz, zaraz Berionu - czegoś tu nie rozumiem Specjalnie nawet zmieniłem tę opcję, żeby się upewnić - przecież jeżeli chcesz zaznaczyć kilka plików w folderze, to i tak musisz używać ctrl do tego, pojedyncze kliknięcie na kolejny plik "odznaczy" poprzedni zaznaczony. Czyli tu w obu przypadkach jest tak samo. A żeby zaznaczyć tylko jeden plik przy moich ostawieniach muszę jedynie najechać na niego myszką i odczekać pi razy drzwi jakieś pół sekundy - w ogóle nie muszę ani klikać, ani niczego naciskać...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post