Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2014, 06:47   #297
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
W sumie nawet nie wiem, ale słanie ksero dowodu pocztą i formularz zamówienia bez HTTPS woła wg mnie o pomstę do nieba...
chyba jednak bardziej cenię sobie swoje dane niż myślałem, bo jak już pisałem w tym temacie moje zdanie się nie zmieniło.
A wiesz, że nawet się tak nie przyglądałem...

Ale.. teraz się przyjrzałem i nie widzę tego ksera dowodu..

No nic, wpłacę pieniądze i później wypełnię. Używałem przez ostatnie kilka tygodni tego na tablecie znajomego i muszę przyznać, że bardzo przyzwoicie to chodzi.

-----

Ok, już widzę. Myślałem, że internetowy formularz to internetowy formularz. A nie druk i wysyłanie wszystkiego pocztą. No to faktycznie trochę wątpliwe wysyłanie ksera dowodu pocztą. Zwłaszcza pod adres, o którym pewnie zainteresowane osoby wiedzą, co się tam przesyła..

(w takim razie jeśli już to pewnie zrobię to ksero tak, żeby było mało czytelne)

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 07.01.2014 o godz. 06:56
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post