Dyskusja: Pioneer BDR-S08XLT
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2014, 10:21   #43
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Jeżeli tendencja S09 zostanie zachowana względem poprzednich "wyższych" numerów, to ja dziękuję. Kupujmy nagrywarkę BD obojętnie jaką, byle nośnik Panasonic będzie zapodany. Reszta przy dzisiejszej chińszczyźnie nie ma większego znaczenia.
Zresztą, i tak tylko LiteOn nam przetestuje płytkę, więc jako "jedyną" opcję widzę tenże właśnie sens.
Chyba, że ktoś musi mieć dwie, też tak kiedyś myślałem. Wyzdrowiałem.
Pierwsze wypały jakie widziałem na BDR209\S09 spowodowały że chcę go mieć
A Lite-on iHBS to już zabytekPod koniec 2014 wchodzą płyty 4-K z filmami i koncertami itp itd o których możesz sobie pomarzyć żeby je posmażyć na Litku

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post