Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2014, 19:15   #565
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja o pralce o której już pisałem (a spełnia kryteria) nadal złego słowa nie mogę powiedzieć. Jak na razie ani śladu problemów, a pierzemy dużo. Tyle, że to wciąż niecały rok więc to jeszcze nie jest wystarczający okres żeby coś mocno chwalić. W każdym razie na urządzenie gwarancja po rejestracji wynosiła kiedy ją kupowaliśmy 5 lat (nie wiem, czy ta promocja nadal obowiązuje), a to jest moim zdaniem obecnie niezwykle ważne. Po pierwsze producent nie da takiej gwarancji na produkt szczególnie kiepski bo wie, jakie to koszty przyjąć przez ten czas pół partii do naprawy, a po drugie nawet jeśli się jednak w tym czasie zepsuje, to nie nasz problem. Jeśli chodzi o te szybkie prania, to sporo ich wykonuję i sprawdza się to bardzo dobrze (najkrótszy program to 14 minut i nawet ten z ciuchami po treningu sobie radzi, inny niespełna godzinny daje radę z dość brudnymi ubraniami, o ile użyje się porządnych detergentów).

Co do lodówki to akurat ten model, który podlinkowałeś sprawia wrażenie posiadać sporą zamrażarkę, a pisałeś że ma być raczej chłodziarka duża. Zanim nie zamieniliśmy się na większą lodówkę, myślałem nad kupnem i przejrzałem sporo modeli - sądzę że pod tym względem można znaleźć bardziej odpowiadający Waszym wymaganiom model.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post