Czy jakimś cudem da się to ogarnąć? Tak sobie myślę, na ps2 musi znaleźć się plik np. 5.01GB i jak by tego nie ugryźć nic się nie da chyba z tym zrobić. Czasami plik wyjdzie 3.99GB i jest pięknie, jeszcze nic nie tnie, innym razem co by nie zrobić przydało by się go czytać z HDD. Gdyby jeszcze kopiowanie się nie zwieszało a właśnie tak zrobiło na ok. 2GB vobie.
Podsumowując z pendrive przy lepszym bitrate filmu ściana a na dysk skopiować się nie da bo zwiesza. Pliki większe niż 4GB na pendrive też nie wchodzą. Więc ten nowy wymyślony cwany sposób z udawaniem gry PP.HDL.DVDVIDEO "data.dat" był by najlepszy, o ile naprawię to APA table i 5GB plik odczyta, a jego wysłać w 30minut HDLDumpem

Co ty na to Berion? (z kieszenią w PC może i by dało lepiej radę, ale odkręcać to ciągle od PS2 to nie dla mnie bo już to przerabiałem i 2 kieszenie zajechałem).
@Berion i szczuru już kupiłem nowego XBOXa z myślą o MC ale żal mi było przerobić, czasu też nigdy na to nie było, i tak leży w pudle praktycznie nowy, a jak już się wezmę to go prędzej sprzedam
@Berion SMS nie obsługuje ani mkv ani mp4.