Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2014, 11:39   #86
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kurczak80 Podgląd Wiadomości
Nie do końca jestem przekonany czy końcówka nagra się tak jak piszesz.
Przypuszczam że podczas wybrania wypalania będzie komunikat do wyboru truncate lub zapis do końca tego medium
przy obrazie xgd3.

Kurcze szkoda że nie mam kumpla jakiegoś z nagrywarką bluray żeby przetestować ją.
Ale dziękuję za wszelakie info na temat tych nagrywarek nie wiedziałem że LG jest na MTK,
do tego to jest chyba najlepszy model w tym momencie.
Na pewno będzie komunikat co do wyboru ale nic dalej nie pomogę -u mnie do zapisu płyt DVD+R DL służą NEC-ki, Pioneery , i BenQ-ki - może testowo wypaliłem z 5 płyt DL na nagrywarkach BluRay -Verbatim z dostateczną jakością reszta fatalnie ale jak mówię nagrywam DL-ki czym innym

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline