Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2014, 08:26   #6735
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
UWAGA! POdejrzerwam, że ten post dostene dozywotniegop bana, bo on narusza interesy i dobre imoe najpotężnieszego, srodowiskowego lobhy na świecie.
Jeśli to będzie mój ostatni post na tym forum - trudno!

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ale to nie jest aplikacja Apple. Jedyną winę Jabłka jaką widzę to akceptacja klasyfikacji wiekowej jaką dewianci sobie dla niej wymyślili.
Rozumiem, że jeśli chodzi o Apple, to argumentacja typu "to nie ja, to kolega", jest całkowicie usprawiedliwiona i wybaczalna.
Zdjęcie gołych cycków jest całkowicie niewybaczalne, ale promowanie homoseksualizmu wśród 12-latków - jak najbardziej.
No i - oczywiście - pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, lub wręcz promowania zboczeń. Bo przecież "nie będzie tolerancji dla wrogów tolerancji" jak grzmiał nasz najnowszy, polski, świecki święty.
Przecież wiadomo, że najgorszą zakałą ludzkości i wszechświatowego postępu jest biały, heteroseksualny mężczyzna!

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Co do wyświetlacza to wiem do czego pijesz, ale cierpisz chyba na sklerozę. Już to wytykałeś M@X'owi. W związku do czego nawiązujesz o tym ponownie?
Jeśli nie zrozumiałeś intencji, to małe wyjaśnienie:
wyświetlacz jest tylko przykładem potwornej hipokryzji applistów. Jeśli Apple czegoś nie ma to " to jest niepotrzebne, nikt tego nie używa, zamula system, itp".
Jeśli Apple ponownie wynajdzie (re-invent) takką samą funkcję, to jest to najbardziej innowacyjne osiągnięcie w dziejach ludzkości., i wszystkie inne firmy kopiują (z wyprzedzeniem) od Apple.
Na życzenie podejmuje się podać szereg przykładów.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post