Denerwujesz mnie i nie powinienem w ogóle odpowiadać na ten post.
Cytat:
Napisany przez Yossi
Rozumiem, że jeśli chodzi o Apple, to argumentacja typu "to nie ja, to kolega", jest całkowicie usprawiedliwiona i wybaczalna.
Zdjęcie gołych cycków jest całkowicie niewybaczalne, ale promowanie homoseksualizmu wśród 12-latków - jak najbardziej.
No i - oczywiście - pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, lub wręcz promowania zboczeń. Bo przecież "nie będzie tolerancji dla wrogów tolerancji" jak grzmiał nasz najnowszy, polski, świecki święty.
Przecież wiadomo, że najgorszą zakałą ludzkości i wszechświatowego postępu jest biały, heteroseksualny mężczyzna!
|
Jakaś forma promocji tego jest, nie da się ukryć ale zauważ że Apple to firma, a firma chce zarabiać pieniądze bez znaczenia czy na białych heteroseksualnych czy na dewiantach. Już pisałem, że jedyną ich winą jest akceptacja przedziału wiekowego. Ja tej aplikacji nie widziałem (i nie chcę widzieć

) ale chyba nie ma tam gołych siurków na ekranie, więc argument z gołymi cyckami nie jest trafny.
Cytat:
Jeśli nie zrozumiałeś intencji, to małe wyjaśnienie:
|
Jeśli nie rozumiesz że żart powtarzany wiele razy nie jest śmieszny to małe wyjaśnienie: było o tym w tym temacie już bardzo wiele razy.
Nie wiem który to jest teraz Yossi, ale powinniście zatrudnić poprzedniego. Miał mniejszą sklerozę.