Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 01:00   #4
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja powiem tak mam w miare new sprzet mam nowa nagrywarke lite on 48x sciagnalem new biosa mam via hyperiona mam dma mam aspi wyglada na to ze mi nic nie brakuje ?? mimo to jak nagrywam na wyzszej predkosci niz 16 to mi juz tak muli kompa (tzn ze oprucz nagrywania cd nie moge totalnie nic zrobic NIC !!!) (dawno temu na moim starym kompiena 300 mhz nagrywalem plyty na 16 i jednoczesnie gralem w starcrafta po sieci lan a TERAZ ?? PADAKA ( ) a jak wezme wyzesze to mi sie robi to samo i nagrywa mi juz wogule strasznie dlugo
nie mam pojecia o co tu chodzi ?? tzn prawdopodobnie mam cos z plyta glowna albo z hdd bo mam tez taki problem ze jak np kopiuje sobie film z partycji na partycje to mam transfer w porywach nawet do 10 mb na sec ale przez dluzszy czas mam np 1 mb na sec albo i nawet nie caly a hdd i nagrywarke zmienialem jak sie dalo tzn tamsy zworki moze mam cos zepsute z raidem ale nie sadze bo jak podpialem hdd juz nie pod raida to jest to samo a jak np podpialem jeszcze 2 inne dyski ale one razem na osobnej tasmie to wymiana danych miedzy nimi byla tak perfekcyjna ze az nie wiedzialem ze moj komputer tak moze a mi sie aktualnie film a partycji na partycje kopiuje jakies 6 min a miedzy tamtymi 2 sie zgrywal jakies 20 seckund
nie rozumiem w czym jest wada co jest grane nie mam juz zadnych pomyslow
JESLI TO PRZECZYTACIE TO POMOZCIE MOZE JUZ NIE CHODZI O TO NAGRYWANIE PLYT CHOCIAZ TO TEZ BY BYLO MILE A I O TO ZGRYWANIE Z HDD
PROSBA
BLAGAM
ja juz nie mam sily ??
chociaz jakies pomysly
pozdro
Zelea jest offline