Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 01:25   #6
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pali napisa***322;(a)
Zbignieff, to bardzo proste:

Idź do sklepu, który zaoferuje Ci super fajny komputer z super najnowszym multimedialnym procesorem i wszystkimi najnowszymi rozwiązaniami w super extra cenie tylko 1999 zeta (z monitorem 19 cali) i pięcioma prezentami gratis. Koniecznie zwróć uwagę aby komputer był zaplombowany a zerwanie plomby = utrata wszelakiej gwarancji.

Po rozpakowaniu cuda - instalka jakiegoś tam windowsa, ściągasz z kaazy z 15 gier, instalujesz, te direct iksy i inne takie również, na tym etapie również dajesz kilka ulepszaczy wyglądu, przyspieszaczy i co ci tam jeszcze wpadnie w ręce. Nie zapomnij o photoshopie i corelu.

Zauważasz powoli, że coś nie tak z twoim komputerem - już możesz napisac na jakąś ogólną listę, że windows zwolnił. Wtedy szukasz rozwiązań: instalujesz 4 do 6 monitorów wydajności sieci, procesora, karty sieciowej, poczty, i tym podobnych. Również dla pewności wrzucasz skaner nortona antywirusa (dla kapitalistycznych wirusów zza oceanu) oraz mks_vira (bo podobnież nasze rodzime wyłapuje lepiej). Nie od rzeczy bedzie instalacja dwóch soft coolerów procka (bo nie wiadomo który lepszy). Do pulpitu podchodzisz profesjonalnie - pakiet tweakpipipi jest dobrym rozwiązaniem. I jeśli mowa o video - to koniecznie zainstaluj oproagramowanie, które pozwoli ci optymalnie dostroić kartę graficzną i monitor oraz najnowsze sterowniki(poznajesz je po tym, że są w wersji alfa). Generalnie w dziale download każdego większego serwisu konsekwentnie wyszukujesz narzędzia do rozwiązania pojawiajacych sie problemów.

Zaczyna brakować miejsca na dysku to część rzeczy musisz nagrać na cdromy. Po zakupie kompa brakuje ci kasy, więc kupujesz w markecie w promocji nośniki firmy BestSuperMedia.

Teraz już możesz pisać tutaj
co do tego co napisales pali to wiesz nie kazdy odrazu nie zna sie calkowicie na komputerach (owszem ja mam male pojecie jak tu zagladam na forum to tak sie czuje - taki malutenki) ale nie instaluje jakis shitow czy innego badziewia korzystam tylko z wyprubowanego softu przez siebie i mam programow zainstalowanych do minmum to co mi potrzebne nic innego gier nie mam oprucz 2 q3 i starca tylko filmy poza tym i mp3 i co Ty teraz na to powiesz ?? jestem bardzo ciekaw
pozdro
Zelea jest offline