Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 01:44   #7
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Zelea napisa***322;(a)
co do tego co napisales pali to wiesz nie kazdy odrazu nie zna sie calkowicie na komputerach (owszem ja mam male pojecie jak tu zagladam na forum to tak sie czuje - taki malutenki) ale nie instaluje jakis shitow czy innego badziewia korzystam tylko z wyprubowanego softu przez siebie i mam programow zainstalowanych do minmum to co mi potrzebne nic innego gier nie mam oprucz 2 q3 i starca tylko filmy poza tym i mp3 i co Ty teraz na to powiesz ?? jestem bardzo ciekaw
Mój hipotetyczny, teoretyczny wywód nie dotyczył twoich problemów wyżej opisanych. Gdyby tak było, zacytowałbym twoją wypowiedź lub odniósł się do niej jakkolwiek.

O co chodzi w twoim przypadku - nie mam pojęcia.

Aby uniknąć dalszych nieporozumień wyjaśnię, że pisałem o userach którzy m.in. ulegając reklamom z trzema wykrzyknikami bezmyślnie instalują na windzie wszystko co znajdą - nic dziwnego ,że później nie rozumieją co robi ich komputer. Opisany przeze mnie sposób postępowania jest niebezpieczny dla wszystkich OS, a dla windy szczególnie.

Wyjaśniam też, że powyzszy poradnik nie aspiruje do miana artykułu roku branży IT.

Jeśli ktoś w poradniku odnajduje siebie, to...

Ostatnio zmieniany przez pali : 19.03.2003 o godz. 02:52
pali jest offline