Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2014, 10:12   #337
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez krystiano46 Podgląd Wiadomości
No ceny ihas 124 b kosmos. A ta lista napedów które podałes to raczej też nie do dostania. Myślałem wrzucić z jakiegoś nowego ale na to chyba marne szanse.
Moim zdaniem zupełnie nie warto sobie głowy zawracać wymianą lesera-przy tych cenach nagrywarek `~~60zł to więcej zdrowia i czasu stracisz niż go wymienisz .

Czasami na eBay są jakieś zamienniki które podobno pasują do iHAS 124 B i C ale nigdy nie miałem tego w ręku i nie wiem co to jest -na pewno nie oryginały-
zawsze pisało zamiennik i głowy nie dam że zadziała .

np.
http://www.ebay.co.uk/itm/Replacemen...-/111070369926

Przeczyść optykę ,przesmaruj prowadnice optyki i zobacz co będzie?

http://forum.cdrinfo.pl/f45/rozmonto...ycznego-63481/

`

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post