Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2014, 16:33   #10
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
@czary2mary

ale trafiłem nowy cake 100szt.

8x@ iHAS124 D 8L0A
Załącznik 64760

z tym iHAS 124 B to bez przesady podziwiam ludzi którzy kupują za taka kasę używane nagrywarki. ale tak to u ans bywa jest okazja BO... to trzeba zarobić.

to samo tyczy się np. YAMAHY F1 legenda ale 10lat temu i więcej to była dziś jak dla mnie to złom. egzemplarz kolekcjonerski i nic poza tym
Miałeś szczęścieja ostatnio same śmiecie w Verbatimie trafiam
Co do iHAS 124 B -wiara czyni cuda -to samo można dużo lepiej nawet nagrać na większości napędów które dobrze nagrywą DVD DL ze zmianą księgi na DVD-ROM i obsługą overburnig
Mam dwa iHAS x24 B-może łącznie nagrały z 5 płyt-dziś żałuję że z folii je rozpakowałem
Jak będą po 500zł\szt to pogonię

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post