Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2014, 23:34   #58
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Andy, proszę Ciebie, jestem informatykiem a zadajesz mi pytania jakbym pierwszy raz komputer na oczy widział.
Nie obraź się ale z takim tekstem spotykam się na co dzień i w bardzo wielu przypadkach opłaca się traktowanie tej osoby jak idioty Znaczy na końcu okazuje się, że te oczywiste rzeczy były problemem...

Cytat:
Doszedłem jedynie do tego, że coś w tym stocku jest spsute, ale nie wiem konkretnie co powoduje takie anomalie i nie potrafię też dojść czym te anomalie są. Przez jakiś czas używałem tego telefonu bez *żadnych* zewnętrznych aplikacji z marketu, więc można je wykluczyć z miejsca (jak jeszcze raz zapytasz o fw to chyba Cie zamorduję ). Jedyne co wyłączyłem to tryliard aplikacji/usług Sony, ale nie mam siły sprawdzać która mi psuje sklep. Dlatego nie rozwijałem już tego tematu dalej.
Będziesz mnie musiał zabić bo... Czy próbowałeś wyłączyć całkowicie AFW+ i sprawdzić?

Może i faktycznie Sony spieprzyło FW jednak wtedy takich przypadków by było masę. Z tego co zauważyłem, to pojawiają się one losowo - marka telefonu, wersja systemu itp.

P.S.
Aplikacje od Google (Google Play i inne usługi) masz w najnowszej wersji? Żadnej z usług nie wyłączałeś czy nie próbowałeś odinstalować?