Cytat:
Napisany przez andy
Wybacz ale moim zdaniem ingerujesz w jakiś sposób w działanie usług i potem są te problemy.
|
To właśnie napisałem wcześniej.

Ale nie będę dochodzić która usługa/aplikacja konfliktuje ze sklepem. Szkoda mi na to czasu. Wszystkie programy, które chciałem mieć już mam i zbackupowałem je sobie na zewnątrz więc mogę żyć bez sklepu.
Cytat:
Tylko Ty zmieniasz telefon nie wiedząc co zmieniasz. Nie pomyślałeś, że to może powodować problem?
|
Zaczynasz być niemiły i to mi się nie podoba. Tak przynajmniej odbieram ton Twojej wypowiedzi.
I nie, telefon zmienia 99,(9)% ludzi na tej planecie nie mając zielonego pojęcia jak się nazywa, jaki ma preinstalowany system operacyjny, w jakiej wersji, jaki kernel, czy można na nim zainstalować nieoficjalny fw i jak to zrobić. Jeśli uważasz inaczej to znaczy, że żyjesz w jakiejś wąskiej geekowskiej społeczności i nigdy nie miałeś kontaktu z przeciętnym Kowalskim, ani nawet z promieniami słońca. Taka jest po prostu smutna rzeczywistość.
Cytat:
Skoro błąd znika po przywróceniu ustawień fabrycznych, to jednak jest on spowodowany twoim działaniem.
|
O rany Andy, no to logiczne. Czy ja kiedykolwiek twierdziłem, że jest inaczej? Rzecz w tym, że to dopiero się psuje po jakimś czasie, a nie od razu. I to jest na swój sposób ciekawe.
I nie jest to moja wina, że wyłączam usługi takie jak Facebook, R2R czy inne bąbelki i za kilka dni przestaje działać sklep Google. Chyba, że uważasz inaczej...