Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2014, 12:49   #65
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
że Google TYLKO udostępnia im kod
Jeżeli zdarzy się, że błędy są w kodzie Androida to producent POWINIEN go zaktualizować.
Przeczysz sam sobie. Google TYLKO udostępnia kod i TYLKO jest odpowiedzialne za bugi w tym kodzie. Nikt inny.
Producent powinien zaktualizować, racja, ale do poprawionej wersji którą telefon obsługuje, czy google systematycznie wydaje łatki do poprzednich wersji Androida? Bo jeżeli nie to sorry ale co ma zainstalować producent telefonu skoro producent systemu nie wydaje łatek?

Cytat:
No wybacz ale GOOGLE TYLKO udostępnia im kod Androida! To od cholernych producentów zależy ostateczny kształt systemu.
No wybaczam, po raz któryś, ale dalej Google jest odpowiedzialne za kod który udostępnia, tego nie przeskoczysz...

Cytat:
Po drugie. Tak bardzo męczysz się z Androidem, tak bardzo Ci przeszkadza.
Wybacz ale na twoim miejscu bym zmienił platformę żeby się nie męczyć.
Jasne że zmienie jak będzie na co, ale póki co telefon mam rok to troche za wcześnie na kupno innego,

Cytat:
Przecież wybierając system, konkretny telefon wiedziałeś jak to wygląda. No ale jak jedynym kryterium jest niska cena a resztę się olewa, to potem nie dziwie się pretensji.
Jak można ocenić coś czego się nie posiada?
Nie sądziłem że Android jest tak niedopracowany, nie jestem wróżką, ze szklanej kuli nie wróżę. A mój telefon kosztował ponad 800zł więc taki znowu bardzo tani nie był (200zł tańszy od porównywalnego HTC Desire X).
Spodziewałem się braku gorilli czy gorszego aparatu foto, ale nie jest to telefon noname i nie spodziewałem się bugów.
Miło że zauważyłeś wreszcie że warto dopłacić do iPhone, jak się kierujesz ceną i kupujesz Androida to jesteś sam sobie winien. Sorry taki mamy klimat.

Cytat:
Kolejne wersje Androida nie są POPRAWKAMI do poprzednich, ale kolejnymi wersjami systemu. Błędy w ostatniej fazie rozwoju np. 4.0.x mogą być np. poprawione w kolejnej wersji np. 4.1.x.
Producent powinien więc zaktualizować słuchawkę.
A cóż to za bzdura? Powiedz użytkownikowi Windowsa XP że błedy poprawione będą w Viście. Tylko niech sobie 1GB RAM dokupi?
To jest mega olewania użytkownika końcowego. Gdyby tak było, to wsparcie dla XP skończyłoby sie w 2006 roku.
Dopuszczalne jeżeli masz naprawdę dopracowany produkt, którym Android nie jest.

Dalej już na siłe usprawiedliwiasz kiepski cykl wydawniczy Androida, który puka w dno od spodu, a cierpią użytkownicy.
Szkoda czasu na dyskusje.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 31.01.2014 o godz. 12:58
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post