Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 10:50   #10
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ja nie odnajduje - ale tylko dlatego ze nigdy nie udalo mi sie znalesc monitora poczty

bardzo fajny tekst - napisany z konkretna zlosliwoscia...
i prawdziwy
Monitor poczty - niektórzy okreslają tak programiki działające w tle, które tylko zapytują POP3, czy coś jest, ale nie ściągają poczty ino sygnalizują ze jest. Ogólnie dobra rzecz.

A złośliwość - no nie chciałbym aby ktoś wziął tamtego posta osobiście. Teraz wiem trochę więcej, ale pamiętam że mojego pierwszego windowsa to musiałem przeinstalowywać po nie wiecej niz trzech dobach. Ja pisałem także o sobie...

Nośniki w promocji w markecie też kupiłem parę dni temu, o jeszcze śmieci nie wywaliłem - leżą sobie w koszu dalej. Się zdarza.

Niech mnie też nikt nie pyta dlaczego ma nie instalować sterów w wersji alfa. Niech każdy sobie instaluje co mu się podoba - to rozwijające

ZbigNieff widocznie był w nastroju melancholijnym , założył takiego topica, to możemy sobie toczyć rozważania ogólne.

Ostatnio zmieniany przez pali : 19.03.2003 o godz. 11:10
pali jest offline