Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2014, 00:05   #928
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
CISS nie dzialal na 90%(chyba ze obecnie sa nowe chipy) a na 100% nie bedzie dzialal po wgraniu nowego fw a epson jest z tym natretny i trzeba czytac lub blokowac cha..a bo inaczej zrobi update i koniec cissowania.
Wieczne tusze dzialaja dobrze(chociaz ich chipy sa do bani i potrafi nie rozpoznac pojemniczka) i w sumie na dlugo starczaja(mi w kazdym razie, ale) nie drukuje duzo.
U siebie mam zamienniki z chipami. Tuszy mi jak już nie rozpoznaje kiedy jest go bardzo mało i mi się urządzenie zrestartuje - przy włączeniu krzyczy, że pusty pojemnik :/
Tak to działa świetnie.

W nowych nawet zamienniki nie będą chodziły? CISSy mnie nie interesują bo aż tak dużo nie drukuję.

Cytat:
A jak tam Voyager(jak dobrze pamietam - masz ta sama usterke co ja?
Przez wpadkę dostawcy (o ile to prawda co mi Pani napisała) dostali 32GB i się zrobił malutki poślizg - musieli czekać na kolejną dostawę. Jak dobrze pójdzie to jutro, albo we wtorek będzie u mnie i wrzucę teścik zapisu i odczytu
Ciekawe czy te ~110MB/s będą osiągalne w zapisie?