Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 12:13   #38
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Niewiem napisa***322;(a)
A ja mam inne zdanie, Jak ktos nowy wchodzi na forum to nei po to zeby szukac faq czytac czy cos bo o tym nie wie jakby wiedzial to by na forum nie wlazil i liczy na wasza pomoc. A ze wy wszytko wiedzie i odpowiadace use search to jzu inna broszka. Forum jest tez dla poczatkujacych nie tylko dla was znawcow...
Takie jest moje zdanie.
Tu czasem najwieksi wymiatacze miewaja problemy i zadają pytania. A to ze ktoś jest nowy i zielony w temacie to nijak się ma do tego żeby nie musiał albo nie potrafił używać wyszukiwarki. W kilku miejscach po drodze na forum pisze jak z niej korzystać i dlaczego. Ale jak ktoś ma w nosie regulamin, nie czyta "przyklejonych" topic'ów w stylu "dla nowych formumowiczów" to czyja to wina ? Podejście większości nowych (ale nie tylko)na forum jest takie - " mam problem wiec szybko napisze nowego posta to pewnie mi ktos zaraz odpowie. a po co bedę szukał i tracił czas ?". A takie zachowanie zniechęca później tylko wielu do odpisywania na takie posty, bo w końcu ile można pisać to samo w kółko ? Forum to nie nauczanie indywidualne tylko jakaś grupa osób dzieląca się swoimi umiejętnościami, spostrzeżeniami i wiedzą z reszta ogółu.
Sebastian997 jest offline   Odpowiedz cytując ten post