Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2003, 14:43   #10
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jestem szczesliwym posiadaczem neostrady plus ktora ma niby MIR 512kbps - czyli 64KB.. cos jednak jest nie tak z ta usluga bo ebz problemu ciagne po 70-80 - a sa okresy kiedy zasuwa 120KB... na poczatku myslalem ze to kwestia kompresji jaka pewien progam stosuje - ale nie - po zaciagnalem rar'a - a nie da sie tego kompresowac w locie (z niklym buforowaniem) lepiej niz rar

po pewnym czasie przestalem zachodzic w glowe i sie ciesze ze chlopaki z tepsy cos pomieszaly (z tego co wiem jestem jedynym userem przylaczonym do portow neo+ w mojej centrali - moze sie chlopaki szkola?)

ps. mulek ma wbudowany modul do kompresji pakietow zlib ver 1.2 - to jest nic innego jak zip - dlatego ciagnac jakis latwo kompresowalny zbior - zwlaszcza tekst lub niespakowana binarke - mozna uzyskac CHWILOWE skoki - bo mul zaciagnie 8kb danych ktore po rozpakowaniu okaza sie 20kb... i wyswietli speed zgodny z FAKTYCZNYM przyrostem danych na dysku a nie przeslanych danych (bo tak dzialaja wszystkie speedometry)