Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2014, 19:52   #37
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
O! Jaka fajna cena
Poczekamy, zobaczymy, może faktycznie będą schodzić jak iHAS rev.B po 200zł sztuka.
z tym ihasem to sie zastanawiam czy swojego nie wytawic jakie konkretnie po takiej lukrowanej cenie schodzą ?
jesli jest tylko jedna rewizja B to zaraz sprawdze co tam u mnie siedzi

Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Sprzedałem iHAS124 i 624 po 200zł/szt, oczywiście w rewizji B.
W zamian nabyłem BDR-209
jakże przepiękny plan rozpisałeś w mojej głowie

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 12.02.2014 o godz. 19:56
- Deckard - jest offline