Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2014, 11:43   #70
Y2J
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.02.2013
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ePSXe mam ustawiony dobrze - Pete's PSX OpenGL2 Driver 2.9 dla gier 3D i P.E.Op.S. Soft Driver 1.16 dla 2D. Wszytko działa jak należy, jedynie niektóre gry trzeba uruchamiać z CD-ROM (Mooby2 cd disk image driver 2.8 dobrze się tu sprawdza) ponieważ brakuje muzyki.

Chodziło mi o to że muszę każdorazowo wyciągać i podłączać pada, na TV zmieniać profil na 'zabawa' (inaczej obraz jest zbyt ciemny) a w menu NVIDI przełączać na profil kolorów gdzie podbiłem sobie odpowiednio digital vibrance (inaczej obraz jest zbyt wyblakły). Po zakończeniu gry trzeba wszystko przywrócić do poprzedniego stanu bo użytkowanie komputera przy takich ustawieniach wypaliło by mi oczy. Niby nic ale na dłuższą metę to jednak to nie to co wygoda z PS2 HDD

Co do MGS 2 - żeby tylko brak Snake'a był problemem Myślałem że skoro czwarta część całkiem zgrabnie wyjaśniła te głupoty a ja sam jestem starszy niż przy pierwszym podejściu do gry to tym razem zniosę ją lepiej. Niestety - podczas ostatnich godzin oglądania filmików po prostu się rozchorowałem, 2 tygodnie nosiłem bandaż na głowie jak na japońskich bajkach.

Jako odtrutka zadziałał dopiero Splinter Cell którego odkryłem dopiero pod koniec zeszłego roku i jaram się niemiłosiernie
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post