Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2014, 16:37   #193
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
To jako bufon ;-) napiszę ciąg dalszy

Miałem chwilę zwątpienia, kiedy miałem lekkie problemy z Wi-Fi w domu, w miejscu, gdzie bez problemu jest odbierane przez laptopa. Podobanie, jak kiedy okazało się, że jednak i sklepie Apple dużo (bardzo dużo...) jest kompletnego chłamu. Ale z drugiej strony.. to w sumie nawet lepiej, że tych rzeczywiście wartościowych jest niewiele, bo nie byłoby czasu, aby przeglądać wszystkie (czy chociażby większy wycinek).

Ogólnie.. wrażenia dalej nad wyraz pozytywne

Na tyle, że w międzyczasie.. kupiłem wersję 64GB, tym razem już nówkę (pojawiła się w dobrej cenie na Allegro) Starą sprzedam, w zasadzie już mam kupca i taka wymiana wyniesie mnie około 200 (nawet mniej, ale dokupię jeszcze pokrowiec).

I tu przy okazji pytanie - jeszcze o tym poczytam, ale czy trzeba (poza logowaniem się) zrobić coś specjalnego, żeby na nowy tablet skopiować to wszystko, co było na starym (znaczy, co jest przypisane do konta i co jest na komputerze)? Bo chciałbym:

1) Uruchomić i zarejestrować nowy

2) Przegrać na niego wszystkie dane

3) Przywrócić stary do ustawień fabrycznych

4).. nic przy okazji nie spieprzyć (coś tam już z daych, które niekoniecznie chciałbym stracić, mam..)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post