Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2014, 06:02   #108
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
A testowales zarowno srebrne jak i biale maxele ?

Czyli jest na allegro tylko jeden rodzaj x6 panasonica ? i czy te x6 to lepszy wybor niz panasonic x4 ? chodzi rzecz jasna o jakosc wypalania a nie predkosc
Uściślij pytanie o Maxell -czy o białe chodzi Tobie o wersje Printable czy Maxell BD-R LTH?

Przynajmniej ja spotkałem się w Panasonic BD-R x6 zawsze z nośnikiem MEIRA1 w świetnej jakości .
Panasonic Bd-R x4 jest na innym podkładzie -również jest bardzo dobry ale ja osobiście wolę x6

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline