Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2014, 23:54   #5
DarkSlide97
Kiedyś to było

Data rejestracji: 17.11.2013
DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ormianin widzę że dużo wiesz o takich sprzętach

Cytat:
Mega Bass, Dolby i inne takie, to dziś jest już zabytkiem i raczej bez polotu, były ciekawsze konstrukcje od Sony, ja miałem WM-EX7 i to był dopiero full wypas!
Dla mnie taki sprzęt to jest "full wypas" bo miałem dużo walkmanów, dużo z nich nie miało nawet przewijania do tyłu, nie mówiąc o Dolby i przełącznika rodzaju taśmy. A ten co pokazałeś to mógłbym pomylić z MP3, bardzo fajny
Miałem walkmana AIWA z "full logic" ale zepsuł się po kilku miesiącach, a co gorsza nie da się go rozebrać

Cytat:
Musisz mieć wyjątkowy sentyment do kaset analogowych, pewnie taki jak ja mam do płyt winylowych...
Kaset mam ponad 100, zazwyczaj nagrywam na nie całe albumy z CD. W ogóle lubię mieć stare rzeczy. Nie jestem jakimś hipsterem, czy coś, po prostu słucham na tym nośniku muzyki od ponad 10 lat i się przyzwyczaiłem.
A starsze sprzęty wybieram, bo są solidniejsze od dzisiejszych .

Co do płyt winylowych - też posiadam, mam nawet gramofon (w wieży).
Inna sprawa, że słucham ich rzadziej - nie moje klimaty(muzyczne) po prostu .

Co do tematu, wolę mieć autoreverse, bo ludzie się czasami dziwnie patrzą jak np. jadę autobusem, wyjmuję walkmana i przewracam kasetę na drugą stronę. Ale z drugiej strony - kto by się tym przejmował .
DarkSlide97 jest offline   Odpowiedz cytując ten post