Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2014, 21:36   #7
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Jarson, ale po co w ogóle kontrolery ruchowe? To też jest niewygodne i niepraktyczne. Na dodatek włączając grę chcę się odprężyć a nie mieć biatlon z siłownią.
Do niektórych gier są w porządku. Kierownica przydaje się do wyścigówek, a w żaden sposób nie znajduje zastosowania w FPS-ach. Tak samo kinect do większości tytułów w które skłonny jestem zagrać będzie całkiem nieużyteczny ale znajdą się i takie w których będzie przydatny.

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Do 5 lat powinni to na tyle dopracować, że obraz będzie żyleta, zero opóźnień itp.

Nadaje realizmu rozgrywce. Ten interfejs spowoduje to że gry staną się bardziej ralistyczne.

Takie same głosy były o Kinekcie od MS.

Ludzie boją się nowości, boją zmian.
Myślisz, że to będzie działać bez opóźnień za kilka lat? Szczerze wątpię.

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
No i? Kineckt cały czas jest popierdółką używaną jedynie w grach casual czy też przeglądania menu (co jest nie wygodne i nieintuicyjne, Andy, używałeś w ogóle? To męczarnia). Także to kiepski przykład.
No tu się nie sposób nie zgodzić. Widziałem niedawno, jak ojciec próbował wytłumaczyć dziecku jak włączyć rozgrywkę w jakiejś grze przy użyciu kinecta. Dziecko już w podstawówce, myszka i klawiatura to dla takich po prostu przedłużenie dłoni. Trafienie i wybór najprostszej opcji to średnio 2-3 próby i ponad 5 sekund. Ojciec potem też grał, nie szło mu lepiej. Mi idzie odrobinę sprawniej, ale również to nie jest to. Myszką to samo zrobię 10x szybciej. Druga generacja w tym względzie nie poprawiła nic.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Panowie pierdu pierdu
za 4 lata to trafi do januszów, będzie bezprzewodowe, małe i zgrabne i w 4k, będzie kosztować tyle co kinect
i ja wtedy chcę to mieć, na początek do wyścigów
Powiedziałbym raczej, że minimum dekada

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post