Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2014, 11:01   #7
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez budyn77 Podgląd Wiadomości
Mam problem z iHAS124 E a właściwie z płytkami DVD+RW 4x Verbatim MKM A02. Napęd nie potrafi ich odczytać. Nagrywa ale też nie odczytuje. (inne napędy też nie odczytują nagranych na Litku tych RW.) Posiadam kilka takich płytek. Mój starszy LG nagrywa i odczytuje te RW OK. Inne płyty Verbatima tzn CD-R i DVD+R nagrywa i odczytuje... Płytki mają już kilka lat ale na starszych nagrywarkach i odtwarzaczach DVD działają a na nowym Litku nie...
A jakieś inne DVD-+RW nagrywa?
Jeżeli nagrywa i nie odczytuje i inne napędy to samo to zapis jest prawdopodobnie nie czytelny i jeżeli nowe fw nic nie pomoże to znaczy że optyka w nich jest do d.....py

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post