Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2014, 18:25   #17
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Właśnie...ciężko...
Całe życie palę na litkach i nie narzekam, ale jak się nie da to trudno.
PCty zawsze stawiam na płytach gł. Asus-a, więc zastanawiałem się nad asusem lub pionkiem, Asus BW-16D1HT albo innym (chociaż na tego z racji ceny byłem napalony) ale nie mając wcześniej do czynienia z napędami Asusa,
skorzystam z Pańskich doświadczeni, więc skoro odradza Pan Asusa, to w sumie pozostaje mi Pionek 209 EBK (wszystko co czytałem Tu na forum na jego temat poniekąd mnie przekonało).
Z LG to znowu ja miałem różne przeżycia (raczej niemiłe, niestety).

Dzwoniłem do Jantara, mają 209EBK po 310 zł za sztukę, może zjadą deko jak kupię dwie (potrzebne mi dwa egzemplarze), a to tylko kilka kilometrów ode mnie, więc nawet nie opłaca się z neta zamawiać.
U mnie nie będzie miał lekko, ale jak na pierwszy BD, chyba może być...
Dziękuję za informację i pozdrawiam
Leman39 jest offline