Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2014, 00:06   #18
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na 'Pan'a" to trzeba wyglądać i zarabiać

A tak na poważnie to Asusa miałem dwa napędy dvd, szybko zaprzestali aktualizacje firmware a to podstawa.

Ja z kolei nie miałem Lg [no może nie liczę dvdromu X8 ale nawet nie pamiętam jak się sprawował]
ale tu można poczytać że raczej jest są to dobre spawarki,miejmy nadzieje że 2 lata wytrzymują

Co do 209EBK to sam się przymierzam w najbliższych tygodniach
- Deckard - jest offline