Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2014, 14:01   #150
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Jak za 2 zl za sztuke to naprawde dobrze sie wypalaja te fortisy.
Panasonic oczywiscie lepszy ale drozszy 100 %
Zeby nagrac zdjecia czy filmy rodzinne to jasne ze wole panasonica ale zeby filmy fabularne to mysle ze Fortis da rade.
Z Sony nie chce mi sie bawic w szukanie konkrernej wersji a panasonic i fortis o ile sie nie myle maja ten plus ze wystepuja w jednej wersji

Zastanawiam sie nad tymi verbatimami skoro widze ze dostaja one niska ocene typu 2 to moze jednak lepiej wymienie na maxelle ?
Ja bym zostawił te Verbatimy od CMC -lepsze będą od Maxell-a

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline