Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2014, 22:07   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
No wlasnie sie nie zgodze z toba , mam maszynke do golenia li-ion z takim minutnikiem i mi sie bardzo podoba i nigdy mnie nie oszukala juz z 10 lat mam ta maszynke i sprawuje sie wysmienice .
Ok, ale w takim razie:

Cytat:
Wszystko pieknie slicznie ale zadna nie ma ceramicznego ostrza , mam jedna z ceramicznym ostrzem i zadna ze zwyklym nie ma podejscia do niej ale jedyny problem to taki ze bateria zostawiona w maszynce w pelni naladowana jest juz rozladowana 24h puzniej bez uzywania(...)
Cytat:
Wiesz po cholere mi kabel zreszta jak przyjdzie to bede ogladac , kosztowala dokladnie 111euro , nawet jesli ogniwo padnie to nie ma znaczenia zawsze da sie cos dobrac bateri sie w zyciu wystarczajaco nanaprawialem
Jeśli nowa się sprawdzi to super, obędzie się bez tracenia czasu na rozkręcanie sprzętu, ale znając jakość sprzętu kiedyś i dziś, gdybyś w starej wymienił ogniwa to mogłaby jeszcze dłużej niż ta nowa popracować

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post