Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2014, 09:04   #11
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez adax Podgląd Wiadomości
Pioneer BDR-209EBK BOX pierwsze wrażenia:

..........

Dołączone oprogramowanie:Arcsoft Total Media Extreme 2

Nie uruchamia mi się TotalMedia Theatre 5 w windows 7 64bit

Ogólnie lekkie rozczarowanie

tylko piwo smakuje !
czym konkretnie jesteś rozczarowany?

Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
ten sklep jest w Bielsku-Białej :-) jak dziś znajdę czas to jadę kupić :-)

@czechoj teraz mi zrobiłeś dylemat czym się różni BDR-S09XLT od BDR-209EBK

czy ciągle to ten sam napęd tylko wersja OEM BOX albo z innym panelem ?
zawsze podobały mi się "ładne panele" szczególnie te od Pioneera po prostu urzekły mnie